Neulaton mesoterapia

Caretech Meso – Neulaton mesoterapia

Neulattomassa mesoterapiassa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineen kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin korkeataajuisilla elektroporaatio- sekä elektromosis-menetelmillä. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Tämä Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille sekä vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä. Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava tehoaine (hyaloron, kollageeni, elastiini, kosteuttava…), joka imeytetään korkeatajuus elektroporaatio- sekä elektromosis-menetelmällä syvälle kudokseen saavuttaen opitimaaliset tulokset. Ainesosien avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet tai väsynyt iho.

CARETECH MESO – neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti miimisten lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Sopii kaikille ihotyypeille, on hellävarainen, rentouttava ja täysin turvallinen hoito.

Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

CARETECH MESO – hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden. Sopii myös ihon paikalliseen pintapuudutukseen.

Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin suositellaan hoitoväliksi 1-2 viikoa. Käyttettävät hoitotuotteet voit valita vapaasti eri sarjoista.

Hoidon kesto noin 75 min.
Hinnat alkaen 120 €.

Sarjahoidot

  • Kolmen kerran sarjahoito: -10% hinnasta
  • Viiden kerran sarjahoito: -20% hinnasta

Kysy lisää hinnoista tai hoidoista.

Varaa aika

Salon Josefinan kanta-asiakkuus

Liity kanta-asiakkaaksi ja saa kantiskortti kätevästi puhelimeesi

Yhteystiedot

Salon Josefina

- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa

(09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Osoite

Peltolantori, Unikkotien puolella
Peltolantie 2
01300 Tikkurila

Aukioloajat

Ma: 9-18
Ti-Pe: 9-19
La: 8-15
Su: suljettu

24h ajanvaraus netissä!

Some

Parturi-Kampaamo Studio Linja Tuusulan Riihikalliossa
www.studiolinja.fi