Kampaamo

Salon Josefinan ammattitaitoisen henkilökunnan osaavissa käsissä hoituvat niin uudet mallit kuin trendikkäät hiustenvärjäykset. Tuotevalikoimassamme on shampoot, hoitoaineet sekä hiustenmuotoilutuotteet, joista kampaajamme auttavat valitsemaan oikeat tuotteet hiusten ylläpitoon kampaajakäyntien välillä. Palveluvalikoimaamme kuuluu hiustenleikkausten ja värjäysten lisäksi myös kampausten teko sekä meikkaukset.

Parturi-kampaamo
Kosmetologi
Ripsienpidennykset
Suihkurusketus
Meikki
Hiustenpidennykset
Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Salon Josefinassa tehdään myös korkealaatuisia ja luonnollisen kauniita hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennyksillä saadaan hiukset näyttämään runsailta ja tuuheilta sekä niiden avulla saadaan usein kaivattua pituutta hiuksiin. Lue lisää hiustenpidennyksistä täältä.

Kosmetologimme tekee kasvo-, jalka- ja vartalohoitoja, jotka toteutetaan ensiluokkaisilla Yonka-tuotteilla. Palveluvalikoimastamme löytyy nyt myös suihkurusketus, jolla saat kauniin päivettyneen hehkun ihollesi. Nyt valikoimassamme myös sokeroinnit!

Tarjoamme asiakkaillemme myös korkealaatuiset ripsienpidennykset, volyymiripset sekä ripsienpidennysten huollot 2-4 viikon välein. Kysy myös kanta-asiakasalennusta ripsienpidennyksistä!

Varaa aika netissä!

Yhteystiedot

Salon Josefina

- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa

(09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Osoite

Peltolantori, Unikkotien puolella
Peltolantie 2
01300 Tikkurila

Aukioloajat

Ma: 9-18
Ti-Pe: 9-19
La: 8-15
Su: suljettu

24h ajanvaraus netissä!

Some

Parturi-Kampaamo Studio Linja Tuusulan Riihikalliossa
www.studiolinja.fi