Ripsienpidennykset

Ripsienpidennysten hinnat alkaen:

Uudet ripset alk. 130€

2 Viikon huolto alk. 60€

3 Viikon huolto alk. 65€

4 Viikon huolto alk. 70€

 

Varaa aika

Mikä on ripsienpidennys?

Asiakkaan ripsistä tulee ripsienpidennyksillä/ -tuuhennuksella luonnollisen kauniit ja tuuheat. Kuidut liimataan yksitellen jokaiseen omaan ripseen. Ripsienpidennykset suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja lähtökohdan mukaisesti ja valikoimassa on viisi eri kaarevuutta kolmella eri paksuudella, ja pituuksilla 7mm-17mm. Lady Lash Extensions-ripsienpidennyksiin ei käytetä perinteistä lateksi- tai maitoliimaa, vaan Lady Lash Extension-ripset kiinnitetään erikoisliimalla.

Kuinka kauan ripsienpidennysten laitto vie aikaa?

Ripsienpidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa 1-2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä sekä haluamasta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie noin 30-90 min. Huolto tehdään 2-5 viikon välein riippuen asiakkaan ihotyypistä, kulutuksesta ja omien ripsien luonnollisesta vaihtuvuudesta.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?

Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan aina yksi ripsikuitu. Normaalisti asiakkaalle laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripseä/silmä, tämä määrä riittää luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Huollossa asiakkaalle lisätään kuituja uusiin kasvaneisiin ripsiin. Hypoallergisille asiakkaille tehdään tarvittaessa liimatesti, esim. yhteen silmään kiinnitetään n. 5-10 kuitua 24 tuntia ennen varsinaista ripsien laittoa, jolla varmistetaan, ettei asiakas ole liimalle tai väriaineelle allerginen.

Kuinka pitkään ripset kestävät?

Ripsienpidennykset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun halutaan säilyttää ripsilinja kauniina, huolto tehdään 2-5 viikon välein.

Miksi ripsienpidennyksiä on eripituisia?

Ripsiä on olemassa eri pituisia ja kaarevuuksia, jotta voidaan mahdollistaa juuri asiakkaan toiveiden mukainen lopputulos. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Eri paksuuksilla voidaan myös vaikuttaa näyttävyyteen ja tuuheuteen. Jos asiakas haluaa erikoisuuksia, voidaan käyttää värillisiä Rainbow-ripsiä, kimaltavia Glitter-ripsiä tai Swarowskin kristalleja.

Mitä pitää tietää ripsienpidennysten kotihoidosta?

Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton jälkeen:
– Älä puhdista silmiä, käy suihkussa tai saunassa ripsien istuttamisen jälkeiseen 24 tuntiin.
– 24 tunnin jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä Eye Q silmämeikin puhdistusaineella

Ripsienpidennyksiä / tuuhennuksia tulee käsitellä aina hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista. Tämä on usein erittäin haasteellista ensimmäisellä kerralla ja asiakkaan ensimmäinen huoltoaika onki varattava mieluiten viimeistään kahden viikon päähän. Ripsiä hoidetaan kampaamalla niitä tarvittaessa joko Lady Lash Extensions-kierreharjalla tai -kammalla.

Ripsiväri ei ole tarpeen käyttäessäsi Lady Lash Extension-ripsiä. Mikäli kuitenkin halutaan käyttää ripsiväriä, suositellaan käytettäväksi vesiliukoista Belvada-ripsiväriä tai LashMagic-ripsiväriä, joka on tarkoitettu kuituripsille. Koska ripsissä on luonnollinen taipuvuus (viisi eri kaarevuus-vaihtoehtoa), ei ripsiä saa taivuttaa ripsien taivuttajalla.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN:

Varaa aika

Yhteystiedot

Salon Josefina

- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa

(09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Osoite

Peltolantori, Unikkotien puolella
Peltolantie 2
01300 Tikkurila

Aukioloajat

Ma: 9-18
Ti-Pe: 9-19
La: 8-15
Su: suljettu

24h ajanvaraus netissä!

Some

Parturi-Kampaamo Studio Linja Tuusulan Riihikalliossa
www.studiolinja.fi