Volyymiripset

Volyymiripset lyhyesti:

– Kevyt ja luonnollinen, mutta näyttävä vaihtoehto
– Käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan toteutettavat
– Yksittäisen volyymikuidun paksuus on ainoastaan 0.05 – 0.07mm
– Sopivat niin nuorille kuin vanhemmillekin, sillä tyylejä voi luoda laidasta laitaan
– Sopii myös asiakkaille, joilla hennot ripset, koska kuidut ovat kevyemmät
– Huoltoväli 2-5vk (asiakkaasta ja luonnonripsien kunnosta riippuen)
– Korkeammasta hankintahinnastaan huolimatta volyymiripset eivät tule vuositasolla normaaleita ripsienpidennyksiä kalliimmaksi pidemmän huoltovälin ansiosta

Volyymiripset 140€

2 viikon huolto 65€
3 viikon huolto 70€
4 viikon huolto 75€

Varaa aika

Mikä on volyymiripsienpidennys?

Volyymiripset ovat kevyempi ja uusi vaihtoehto klassisille ripsienpidennyksille. Volyymiripset ja ripsienpidennykset eroavat toisistaan siten, että volyymiripsissä asiakkaan yhteen ripseen voidaan asentaa useampi kuitu, kun taas perinteisissä ripsienpidennyksissä käytetään vain yhtä kuitua per ripsi. Volyymiripsien yksittäisen volyymikuidun paksuus on ainoastaan 0.05 – 0.07mm, kun taas klassisten ripsienpidennysten paksuus on 0,15 – 0.25mm. Volyymiripset ovat siis paljon kevyemmät ja täten myös luonnollisemman näköiset.

Volyymiripset eivät myöskään kuormita asiakkaan omia ripsiä sen enempää kuin normaalitkaan ripsienpidennykset, vaikka käytettäviä kuituja onkin yhtä ripseä kohden enemmän. Volyymiripset vaativat hoitoa myös hieman normaaleita ripsienpidennyksiä harvemmin ja niiden hoitoväli onkin asiakkaasta ja luonnonripsistä riippuen jopa 2-5 viikkoa.

Volyymiripsienpidennyksessä luonnonripseen liimataan ohuen ohuita volyymikuituja kauniina 2-7 kuidun viuhkana. Viuhkat tehdään käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ripsien kunto huomioon ottaen. Oikein asennettuna volyymiripsien viuhkat ovat avonaiset ja luonnollisen kauniit. Kokonaisuudessaan volyymiripset mahdollistavat asiakkaalle erittäin luonnolliset ja näyttävät ripset.

Huomioitavaa

– Tulethan volyymiripsiin (tai ripsipidennyksiin) ja huoltoon puhtailla ja kuivilla ripsillä. Jos luonnon ripset on kasteltu juuri ennen laittoon tuloa, voi se vaikuttaa pysyvyyteen, sillä luonnon ripsi ei ole ehtinyt kuivua sisältä kokonaan (tämä aiheuttaa sen, että liima kiinnittyy ainoastaan pintakiinnityksellä).

– Kun olet ottanut volyymiripset, ÄLÄ käytä geelimäisiä/vahamaisia silmämeikkejä (geeli eyeliner, ripsiväri). Tämänkaltaiset tuotteet saattavat vetää viuhkat tarkoituksettomasti suppuun ja meikki voi olla hankala putsata ripsistä tai niiden tyvestä, mikä taas altistaa tulehduksille.

Hoito

– Älä pelkää vettä kun sinulla on volyymiripset! Ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin laiton tai huollon jälkeen, jotta liima asettuu, mutta tämän jälkeen ei kannata vettä vältellä liikaa. Pidä silmät ja ripset puhtaina, jotta vältyt tulehduksilta eikä ripsen tyvi kerää likaa. Puhtaus on puoli huoltoa! Myös omat ripsesi pysyvät näin paremmassa kunnossa.

– Harjaa ripset kevyesti kerran päivässä ripsien yläpuolelta, jotta ne pysyvät siisteinä ja mahdolliset irronneet ripset saadaan pois. Ihmiseltä putoaa/vaihtuu normaalistikin noin 3-5 ripseä vuorokaudessa, joten älä huolestu yksittäisten ripsien irtoamisesta.

Tutustu myös:

Yumi-lashes
Ripsienpidennykset

Hinnat

Volyymiripset 140€

2 viikon huolto 60€
3 viikon huolto 65€
4 viikon huolto 70€

 

Varaa aika

Yhteystiedot

Salon Josefina

- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa

(09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Osoite

Peltolantori, Unikkotien puolella
Peltolantie 2
01300 Tikkurila

Aukioloajat

Ma: 9-18
Ti-Pe: 9-19
La: 8-15
Su: suljettu

24h ajanvaraus netissä!

Some

Parturi-Kampaamo Studio Linja Tuusulan Riihikalliossa
www.studiolinja.fi